Aktuellt

Äntligen är den här!

MÅ BRA HELG MED SOCKERDETOX

Tillsammans med Jennifer på Levnadslust håller vi den 1-3 december en helg med sockerdetox.  Är det din tur att bli sockerfri nu? Läs mer och anmäl dig till helgen här

Fokus för helgen är sockerfritt välmående, återhämtning och göra de val som du så gärna vill. Du kommer att få kunskap om hur socker påverkar vår kropp och hjärna, hur du äter för att bli fri från sug och cravings samt en verktygslåda för hur du hanterar sockerbegäret i vardagen. 

Helgen hålls under första advent. December och julen är ofta en tuff tid för sockerberoende, då därför bjuder vi på en julspecial.  Vi tar upp tips och strategier för hur man tar sig igenom julen som sockerberoende. Vi talar om hur man får julen  att bli hälsosam trots alla frestelser? 

Vi ser fram emot att ha en härlig Må bra helg tillsammans med dig!

Välkommen! 

Sagt om SockerHälsans kurser

” Intensiva kursdagar med massor av information och inspiration och framförallt nya kunskaper. Kunniga kursledare och trevliga kurskamrater. Bra start för att börja en livsförändring. ”


”Det var mycket ny information och matnyttigt. Kursdagarna gav en riktig kickstart på ett vinglande nytt liv, man lär sig sakta att göra förändring. Man fick mycket råd och inspiration av kursledare och kursdeltagare.”

”Med roliga kurskamrater, kunniga kursledare tog man ett steg mot ett spännande, men också utmanade nytt liv 😊 Mycket information, kunskap, tips och erfarenheter delades av både ledare som deltagare. 
Det var intensiva men också roliga dagar med mycket skratt och diskussioner. Kan knappt bärga mig tills nästa gång vi ses 😊

 ’Att komma direkt in i en atmosfär av kärlek lugn och gemenskap’ var hur jag upplevde de första minutrarna och då kände jag ingen av er från början.
Det var så avdramatiserat men så ärligt. Så öppet.

En förståelse för beroendesjukdomen, hur hjärnan fungerar och varför vi beroende agerar som vi gör. 
Hur ni som kursledare kunde bjuda på er själva med egna erfarenheter och svårigheter gjorde att jag kände att vi alla är på samma nivå. Ingen bättre eller sämre. 

Materialet innehöll viktig information för att förstå vad vår sjukdom är. Strategier för att hantera vardagen samt hur viktig vår kost är för att läka, komma på fötter och orka ta de tuffa besluten. Hur viktigt att börja med just kosten, kunskapen och bygga vidare med gemenskapen som är så viktig ❤

En intensiv & allvarlig helg samtidigt som den var rolig & hoppfull! Kunniga & härliga kursledare med eget sockerberoende. Härliga kurskamrater! En helg där vi fick kunskap, insikt, verktyg samt inte minst en härlig samvaro där vi gavs möjligheter till ett långsiktigt tillfrisknande från vår gemensamma sjukdom sockerberoende!!!! Lättnaden att känna att man inte är ensam & att andra som gått före lever gott & mår bra i kropp & själ!!! Ser fram emot vår helg med återfallsprevention!!! Tack Allesammans 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.