Om SockerHälsan

SockerHälsan drivs av Johan och Malin. De har lång erfarenhet av beroende och är båda utbildade i Holistic Addiction Medicine (HAM) via Bitten Jonsson. På SockerHälsan brinner de för att sprida kunskapen om hur socker påverkar kropp och hjärna. Genom kurser och föreläsningar vill de hjälpa andra att bi fri från sockerbegäret och inspirera till ett sockerfritt välmående. Läs mer om vad som är viktigt för oss på SockerHälsan nedan.

SockerHälsans hörnstenar  

Kunskap

Kunskap är ett av de viktigaste verktygen för att ta kontroll över sockerbegäret. På kurserna lägger SockerHälsan därför tid på att förklara beroendesjukdomen och hur sockret påverkar oss. De delar med sig av sin kunskap och ger dig tillgång verktyg och lösningar för ett sockerfritt liv.

Gemenskapen & det genuina mötet

SockerHälsan värdesätter det genuina mötet och håller sina kurser på plats med fysiska kursträffar. De är måna att träffa dig som deltagare personligen. Under kurserna får du också träffa andra i samma situation, vilka kommer att bli en  viktigt del i ditt tillfrisknande. Du kommer att inse att du inte är ensam! Du kommer att få en ny gemenskap med likasinnade som kan stötta dig i din resa -även efter kursen!

Långsiktigt tillfrisknande

Att bli fri från sockret är ingen Quick fix. Det är en lång resa som stundtals går upp och ned.  För att ge dig bra förutsättningar till ett långsiktigt tillfrisknande vill SockerHälsan ge dig chansen att gå en längre kurs. Allt för att skapa grunden för ett stabilt sockerfritt liv!

Hopp & Frihet

Det är inte alltid lätt, men det är helt klart värt det!  Det går att leva ett glädjerikt liv utan socker! SockerHälsan vill inspirera och visa dig vägen till ett sockerfritt liv! Ett liv fritt från socker, ett liv i frihet!