Skriv ett meddelande och fyll i dina uppgifter om du vill anmäla dig till en kurs eller har frågor. Vi återkommer därefter till dig. 

Vid anmälan till kurs fyll i dina uppgifter och startdatum för den kurs du vill anmäla dig till. Ange i meddelanderutan om du önskar dela upp betalningen. Efter att vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig med välkomstbrev samt övrig  information senast 10 dagar innan kursen.  

(fält markerade med * är obligatoriska)

Observera att det är begränsat antal platser till våra kurser. Om deltagarantalet understiger 5 personer förbehåller sig SockerHälsan att ställa in kurs. Eventuell återbetalning av kursavgift sker då i sin helhet. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning sker vid uteblivet deltagande men biljetten kan överlåtas. 

Innehållet på SockerHälsans hemsida, kurser och föreläsningar ersätter inte medicinska råd, diagnos eller behandling av läkare eller annan vårdpersonal. Denna hemsida ger inga medicinska råd, diagnoser eller behandlingar. Vid frågor kring ditt medicinska tillstånd sök råd och behandling hos läkare eller annan legitimerad vårdpersonal.

Uppgifterna som du lämnar vid kursbokning eller för att komma i kontakt med oss kommer att behandlas i enlighet med gällande dataskyddsförordningen GDPR. Vi på SockerHälsan är måna om att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till oss sköts på ett korrekt sätt. Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du kontaktar oss här på hemsidan, kommunicerar med oss via e-post samt när du på olika event registrerar dig för få mer information från oss. Uppgifterna vi samlar in kan inkludera ditt namn, adress, e-postadress och/eller telefonnummer. Uppgifterna som du lämnar till oss kommer att behandlas ändamålsenligt enbart för att administrera kurser, skicka ut information om aktuella kurser och event samt för att skicka ut material när du valt att delta på någon aktivitet hos oss. Vi skyddar de personuppgifter du lämnar till oss och vidarebefordrar aldrig någon information till en tredje part. Dina personuppgifter sparas i högst 1 år efter avslutad kontakt. Du kan när som helst ansöka om att få besked om vilka uppgifter om dig som SockerHälsan registrerat. Du har också rätt att begära rättelse av dessa uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras så kontakta SockerHälsan direkt via kontaktuppgifter nedan.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar. 

// Malin & Johan, SockerHälsan

www.sockerhalsan@outlook.com